Hvor kan du kjøpe diskgolf utstyr?

Snøen smelter og våren er her, og du har lyst til å prøve eller kjøpe nye disker til diskgolf. Men hvor får du tak i dem, og hvor er det best å kjøpe dem? Her er en liste over de forskjellige butikkene det er tilgjengelig.

Guru Disc Golf

Guru Disc Golf er landets største importør og distributør av disker og diskgolfutstyr i Norge, og har agenturet på de fleste av de største merkene i verden. Det er en videreutvikling av Sune Sport som ble etablert av Sune Wentzel i 2008, der det nå jobber både Norges-, Europa- og Verdensmestere innen disksport. De fungerer som grossist for de større sportskjedene i landet, men har også egen nettbutikk og har åpen butikk to dager i uken.

DGShop

DGShop startet i 2017 og holder til i Tønsberg. På kort tid har de etablert seg både som proshop og som nettbutikk, og med et av de største teamene i landet er de også å se på baner rundt det meste av Østlandet. De har et godt utvalg av disker fra de fleste produsentene, men det er spesielt utvalget av Discmania, MVP og Prodigy de har spesialisert seg på, til gode priser.

Aceshop

Aceshop ble også startet i 2017, og har sitt hovedsete i Rogalandsområdet. Dette er en aktiv butikk som man ofte finner på ukesgolfer i Stavanger, Sandnes og Sola, og som leverer disker med konkurransedyktige priser. De har også en butikk som er åpen flere ganger i uken, der man blant annet kan bestille Grip EQ sekker som de ofte har mange inne av.

FlyShop Norge

FlyShop er Norges eldste proshop, og har holdt på siden 2014. Med base i Kristiansand dekker de det meste av Sørlandet, fra ukesgolfer til lokale turneringer. Utvalget speiler utvalget til Guru Disc Golf som er leverandøren deres, men de tilbyr også en del spesialdisker trykket for lokale spillere.

Frisbeebutikken

Frisbeebutikken holder til i Trondheim, og er en viktig aktør i et av landets mest aktive diskgolf regioner. Butikken holder til både i Trondheim og Bodø, med et fysisk utsalgssted i Trondheim. Ellers finner du dem ofte på turneringer og ukesgolfer i regionen, alltid med et smil og en ny disk på lur.

Back Nine

Med hovedsete i Hamar dekker Back Nine mye av innlandet, med godt utvalg og god stemning på stand. Utvalget speiler utvalget til Guru Disc Golf som er leverandøren deres, og prisene er like. Tilgjengelige på turneringer og ukesgolfer i regionen.

Diskgolfbutikken

På vestlandets diskgolf mekka Sula finner man Diskgolfbutikken, som startet opp i 2018. Utvalget speiler utvalget til Guru Disc Golf som er leverandøren deres, og prisene er like. Tilgjengelig på turneringer og ukesgolfer i regionen.

I tillegg får du tak i disker til diskgolf både på XXL, G-Max, Intersport og de andre store sportskjedene, men anbefaler å søke disse alternativene som er nevnt her. Både for å støtte gründere som sprer kunnskapen om sporten og dens gleder lokalt, og over hele landet.