7 julegaver til frisbee golfere

Det er desember og det er på høy tid å finne noen julegaver til din frisbeeglade/gale samboer/kompis/venn/nabo. Her er 10 julegaveforslag som vil passe godt under juletreet, og som vil passe alle uansett hvor erfaren eller god vedkommende er.

Bilde: innovadiscs.com
 1. Vinterutstyr
  Det er nå en tid der mange er gærne nok til å gå ut i snø, 10 minus og ALLIKEVEL kaste frisbee. Da er det et par ting som kan hjelpe til, og som du kan pakke inn under juletreet. Håndklær er meget viktige, og ting som håndvarmere og noe som heter dirt bag er også gode ting som er alltid er velkommen hos frisbeegolfere.
 2. Frisbeegolf trening
  Vi kaller dette off season, delen av året som vi ikke konkurrerer men forbereder oss på et nytt år. En perfekt tid å gi bort noen måneders treningsprogram, og Disc Golf Strong er det absolutt beste du kan gi. Du kan finne mer info om det her.
 3. Mystery box
  Det kan være litt risiko å kjøpe disker til noen du ikke kjenner godt hva spiller med, men mystery box er alltid noe som er spennende. God value for money, nye og eksklusive disker er alltid noe som gir glede for plastkastere. De fleste norske butikker har slike tilgjengelige, blant annet Guru Disc Golf og DGShop.
 4. Medlemskap i PDGA eller klubb
  Om vedkommende du gir gave til er ganske aktiv, anbefaler jeg en fornying av medlemskap i PDGA eller den lokale klubben. Dette er med på å støtte opp om sporten, og hjelper vedkommende med å være klar for neste år.
 5. Treningssekk
  Det høres kanskje mye å investere i en sekk, men nå finnes det mange billige sekker på markedet. Dette er flotte sekker å bruke til trening, der man kan ha ekstra disker til treninger. Mine favorittsekker til slik trening er Guru Loke, Innova Discover og Latitude 64 Core Bag.
 6. Kurv
  For de du er virkelig glad i, er en kurv på hjemmebane en absolutt vinner. IKKE kjøp billige kurver på f.eks Europris som holder en veldig lav kvalitet, men gå for en Innova Traveler Basket. Portabel og god, eller en Dynamic Discs Recruit Basket som virkelig holder mål.
 7. Gavekort
  Om du er helt usikker kan du bare ikke gå feil med et gavekort. Det er vanskelig å vite favoritt plastikk, farge, produsent, vekt, mold osv, så da kan et gavekort gi mulighet for vedkommende å få akkurat en så perfekt julegave som du ønsker at han/hun skal få.