Fundraiser diskene har kommet

Få ting er så gøy som å få lov til å skape noe unikt, og det er akkurat det årets fundraiserdisker gjør. Et helt herlig norsk (og personlig) fundraiser stamp fra Caleb Mckenney, en elg i solnedgang på noen av verdens beste disker. Det kan jo ikke bli feil!

For vi har nå fått dette stampet på disker fra Innova Discs, Latitude 64, Dynamic Discs og Westside Discs. Noen av de mest brukte moldene er å finne, for alle erfaringsnivåer. Destroyer, Explorer, Harp, Roc3 og Judge er bare noen av moldene man finner den på. Overskuddet fra salget går til å finansiere spillerpakker til turneringer, kurs på skoler og til å få flere frisbeer i flere hender.

For å gjøre det enkelt for både for meg og deg har jeg laget en nettbutikk der alt ligger, og du skal ikke se bort fra at mer kommer i fremtiden.

Sjekk ut diskene her.