Nordisc Stipendet 2023

Vi har gleden av å annonsere at Nordisc Stipendet 2023 har blitt delt ut. Det har vært mange gode søknader, og alle fortjener egentlig sitt eget stipend for å få oppnå sine drømmer og ønsker. Dessverre kan det bare være en som får dette stipendet, og det er med glede å kunne være med på å sende en norsk amatørspiller ut til utlandet.

Årets stipend mottaker har som intensjon å delta på EPT-X, som er en underavdeling av European Pro Tour. Gratulerer til Runar Eknes Paulsen som mottaker av årets mottaker av Nordisc Stipendet 2023!

Informasjon om stipendet

Målet med de turneringene og eventene som Nordisc arrangerer er å skape profesjonelle, morsomme turneringer hovedsakelig rettet mot amatørspillere. Målet har vært å gi en sjanse til å føle spenningen og pulsen man får ved å konkurrere, men samtidig gi en ramme der man kan senke skuldrene litt. Nå ønsker jeg å gi en spiller muligheten til å ta det neste steget, å få oppleve dette på nye, og spennende arenaer. 

Informasjon om stipendet:

 • Målgruppe: Amatørspillere, men det er åpent for alle å søke.
 • Søknadsbeløp: 5000,-
 • Søknadsfrist: 31. mars 2023
 • Turneringer som det kan søkes på: det er åpent å søke for deltagelse på alle typer PDGA sanksjonerte turneringer, men turneringer som er rangert B-tier eller høyere vil veie tyngre.

Krav til søker:

 • Være over 13 år
 • Ha deltatt på en Nordisc turnering mellom oktober 2021 og desember 2022.
 • For å få pengene skal det sendes inn en kort rapport på minimum 150 ord, samt 2 bilder som sendes til post@nordisc.no
  • Rapporten og bildene vil publiseres på våre kanaler, og vi tar forbehold om en viss redigering av teksten uten å endre innholdet.
  • Pengene betales ut på etterskudd, ved fullført turnering og mottatt rapport. Om turneringen ikke fullføres, men reisen er foretatt, må det fremlegges gyldig legeerklæring for frafallet om det skal utbetales støtte.