Oslo Birdie Fest

Velkommen til Oslos store birdiefest, der “alle skal få”, eller i det minste få muligheten til å jakte birdier. Over to dager skal frisbeekastere få lov til å kose seg først på Oslo beste vestkant, nemlig på Røa og i Holmenkollen.

Lørdagen skal vi bryne oss på Røa Frisbeegolfbane, som kan love både birdie-muligheter OG utfordringer med masse trær og tighte linjer.

Søndagen er det Holmenkollen Disc Golf Park som står for tur, med Norges vakreste frisbeegolfutsikt og ikke minst masse trær som lurer i birdie-jakten!

Turneringen er PDGA sanksjonert, men er ment å være spesielt hyggelig for amatørspillere på disse to banene. Inkludert i påmeldingsavgiften er en eksklusiv Thought Space Athletics disc, snacks og drikke begge dagene, i tillegg til gratis ace- og CTP premier begge dagene.

Påmelding skjer på DiscGolfScene via denne linken.

Deltageravgiften er satt til 445,- per turnering, og juniorer betaler kun halv deltageravgift.

Spillerinfo

Det ligger ann til å bli mange birdier denne helgen, så det kreves solid spill for å kunne få seieren etter 4 runder!

Spillerpakken er en valgfri Thought Space Athletics disc fra utvalget jeg har med, som inneholder det aller meste som er på markedet. Det er first come first serve, så blir det tomt for ditt førstevalg så får du ta andrevalget. Det som er helt sikkert, er at det er maaaange deilige disker å finne i sekkene etter turneringen. I tillegg blir det snacks, drikke og litt mer som du kan ta med deg. Acepremier er også, og lodd er inkludert. 

Som en del av PDGA Europe Woman Global Event har vi gjort deltagelse gratis for alle damer, og det er fortsatt mange plasser i turneringen. Så ikke vær beskjeden, del dette med noen du har lyst skal være med på turneringen. 

Banene spilles som de står uten endringer. 

Vi spiller to runder hver dag, med følgende tidsskjema:Lørdag – Røa Frisbeegolfbane

 • 08.30 – 08.45 – registrering
 • 08.45 – 09.00 – spillermøte
 • 09.20 – 12.00 – runde 1
 • 12.00 – pause, der vi tar en acerace på hull 16. To disker per spiller, vinneren får med seg 3 nye disker. Ingen ace = da går det til CTP
 • 13.00 – 16.00 – runde 2

Søndag – Holmenkollen DiscGolfPark

 • 08.30 – 08.45 – registrering
 • 08.45 – 09.00 – spillermøte
 • 09.20 – 12.00 – runde 1
 • 12.00 – pause, der vi tar en acerace på hull 2. To disker per spiller, vinneren får med seg 3 nye disker. Ingen ace = da går det til CTP
 • 13.00 – 16.00 – runde 2
 • 16.15 – loddtrekning og premieutdeling

Scoreføring

Vi bruker PDGA for å føre score, der du kan gjøre det enten via PDGA appen eller www.pdga.com/score

Kode: oslobirdiefest

Offisielle grupper blir publisert på fredag, men på lørdag blir det random og på søndag blir det etter klasse og score. 

Det blir enkelt salg av disker, samt muligheter til å kjøpe flere lodd til alle diskene og snadderet som skal gis ut. 

Ved avmelding opp til 3 uker før turnering, får man tilbakebetalt deltageravgiften minus 30,- avgift. Deretter får man tilbakebetalt 50% av deltageravgiften minus 30,- avgift inntil 1 uke før arrangemen tet. Etter dette er det ingen tilbakebetaling ved avmelding, med mindre det kan fremvises legeerklæring.