Nordisc Tour Hestehagen 2024

Det er på tide for siste turnering før sommerferien, og det er ikke en hvilken som helst bane som venter oss. For det er selve hjemmet for Norway Open, Hestehagen Diskgolfbane som venter oss. Dessverre ble det ikke helt som planlagt slik at denne turneringen blir kun 1 dag og ikke to, men blue layout byr på mer enn nok utfordring, trær og morsomme hull for oss denne dagen.

Tidsskjema og scoreføring:

  • 08:00 – Registrering
  • 08.30 – Spillermøte
  • 09:30 – Oppstart første runde
  • 12:30 – Pause
  • 14.00 – Oppstart andre runde
  • 17.00 – Premieutdeling

Vi gjør oppmerksom på at at det kan komme endringer i tidsskjema, dette vil annonseres både via Tjing.

SCOREFØRING

I år bruker vi Tjing, en ny og brukervennlig scoreføringsapp fra Sverige. Hver spiller MÅ signeres ved rundens slutt, med en egen pinkode som du lager direkte i Tjing under din profilside. Om man ikke signerer score etter runden, vil det ilegges straffekast ref PDGA regel 808.F

Vi minner også om at turneringen er PDGA sanksjonert, som betyr at det er PDGA sine regler som gjelder. Det er hver enkelt spillers ansvar å sette seg inn i disse reglene – PDGA Rules. Om du spiller din første turnering eller føler deg litt usikker på hvordan du kan gjøre det best mulig, så har vi laget en liten artikkel med gode tips her.

Banekart og spillerpakke

Vi spiller blue layout, som har blitt oppgradert også i 2024. Du kan se hele banekart her.

CTP og acepremier er inkludert i deltageravgiften.

SPILLERPAKKE

Spillerpakken inneholder eksklusiv tour disc fra Prodigy Discs, snacks, drikke og to lodd til loddtrekningen.