Kurs

Vi gjennomfører frisbeegolf kurs både for enkeltpersoner og grupper. Frisbeegolf er en sport som er enkel å lære seg, og vanskelig å mestre. Det er sosialt og lærerikt, enten man er nybegynner eller erfaren.

FrisbeeTrening for private

FT30 – 30 minutter

FT30 passer for deg som vil jobbe med en spesifikk del av spillet, forbedre teknikken på dette. Den passer for deg med litt begrenset tid, men som ønsker en økt der du får konkrete arbeidsoppgaver på f.eks

  • Backhand
  • Forehand
  • Putting
  • Innspill
  • Mental trening

Pris – 390,-

FT60 – 60 minutter

FT60 passer for deg som ønsker å jobbe på flere deler av spillet ditt, og disse timene deles opp i to alternativer:

  • All round – Perfekt for begynnere. En gjennomgang av alle delene av frisbeegolf, fra putting til driving. Vi går gjennom grunnteknikk og jobber for å skape et solid grunnlag, som gjør at du kan fortsette utviklingen også etter kurset.
  • Spesifikk – fokus på jobb med en sentral del av frisbeegolf, dette være innspill, driving, disk valg, mental trening etc. Her får man muligheten til å forbedre og utvikle enkelt deler av seg selv, og man får klare punkter man kan jobbe videre med i etterkant.

Pris – 590,- for 1 til 1 trening 850,- for 2 til 1 trening

Om dere er en familie eller en litt større gruppe, ta kontakt for å finne en løsning.

Frisbeegolf kurs for bedrifter

Det er også mulig å leie oss inn til kurs for bedrifter, enten med et fast opplegg på 1 1/2 time eller skreddersy etter ønske og mulighet. Ta kontakt via kontaktskjemaet eller post@nordisc.com

Vi har et godt samarbeid med Skiforeningen som har muligheten til å tilby pakker eller ytterligere opplegg om man ønsker, sentrert rundt et av hovedstadens sentrale punkter: Holmenkollen. For mer info se deres hjemmesider her.

Det samarbeides med flere skoler for undervisning i disksport, både direkte med elever og med lærere. Disse undervisningene gir en pedagogisk innføring i disksport, skaper samhold og trivsel og bygger opp mestringsfølelse hos deltagerne.